Győri székhelyű cégünk több mint 11 éve van jelen az energetikai beruházások területén.

Az NRG Services Kft. a hagyományos villamos tervezésen, engedélyeztetésen és kivitelezésen túl, az egyre inkább teret hódító alternatív energiák, mint például nap, víz, szél, biogáz hasznosítására specializálódott.

Cégünk fő profilja közé tartozik az engedélyeztetés, a tervezés, a kivitelezés és az üzemeltetés. Szakmailag magasan képzett, saját állományban lévő munkatársaink már több évtizedes szakmai háttérrel és tapasztalattal állnak rendelkezésére, legyen szó akár kiserőmű tervezéséről, kis-, közép-, vagy nagyfeszültségű villamos tervezésről, kivitelezésről vagy ütemezésről.

Magas szaktudással rendelkező csapatunk projektvezetőkből, villamos-, környezet és informatika mérnökökből, pénzügyi és a kivitelezési szakemberekből áll.

Az elmúlt években számos, energetikai beruházásokhoz kapcsolódó megoldást kínáltunk ipari nagyvállalatok, kormányépületek, kórházak és gyógyszergyárak számára is, melyekkel önfogyasztásuk csökkentését segítettük elő, villamos energiaigényük esetleges teljes kiváltásával.

Cégünk teljeskörű ügyintézéssel segíti megrendelőit a beruházásokkal kapcsolatos pályázatírástól a kis- és középfeszültségű áramszolgáltatói és hatósági engedélyeztetéseken keresztül egészen az e-közmű rendszer biztosításáig. A kivitelezések mellett, a beruházói igényeket szem előtt tartva, nagy hangsúlyt fektetünk a rendszerek teljes körű karbantartására és üzemeltetésére is.

Az elmúlt években szolgáltatásainkat tovább bővítettük, így már van lehetőség drónos hőkamerás felvételek készítésére is, melyek a napelemes rendszerek gyors és költséghatékony vizsgálatában segíti az NRG Services Kft. üzemeltetői csapatát.

Előnyünk, hogy megrendelőink számára teljes körű, egyedi megoldásokat kínálunk, ahogy a mottónk is mondja: Elképzeléstől a megvalósításig.

 

Tisztelettel: Az NRG Services Kft. csapata